Få dit sexliv tilbage efter menopausen med en god glidecreme

03 juli 2018 Astrid Pedersen
Få dit sexliv tilbage efter menopausen med en god glidecreme

Overgangsalderen – eller menopausen eller klimakteriet, som denne livsfase også kaldes – optræder typisk hos kvinder i alderen 45-55. Med overgangsalderen følger diverse symptomer, som er mere eller mindre udtalte fra kvinde til kvinde. Det drejer sig generelt om humørsvingninger, hede- og fryse ture, forandringer i hud og hår – og så den frygtede tørhed i skeden, som kan gøre seksuelt samvær til en pinefuld affære. Dette skyldes, at østrogenspejlet ændrer sig – hele hormon balancen forskubbes, og der opstår – bogstaveligt talt – lavvande i de kvindelige safter.

Dette kan synes aldeles uretfærdigt, idet mange kvinder faktisk oplever en stigende sexlyst, når de nærmer sig den alder, hvor klimakteriet som regel opstår. Dette er der en ganske logisk forklaring på. Når en kvinde er over 45, vil børnene typisk være fløjet fra reden, karrieren er sikret, og der er generelt mere ro på bagsmækken.

Bedre sex i og efter klimakteriet med glidecreme

Der er dog håb forude for de kinder, som liver seksuelt op omkring overgangsalderen. Med en god og drøj glidecreme kan sexlivet vækkes til live igen – og sagtens blive mindst lige så livsbekræftende og ekstatisk som i ungdommens vår, hvis ikke endnu mere. Glidecreme minimerer friktionen, således at du kan have seksuelt samvær med penetrering, uden at der opstår smerter og ømhed. Du kan vælge imellem siliconebaseret glidecreme, som er drøj i brug, og som ikke opsuges af huden – eller den vandbaserede, som for mange føles mere naturlig.

I tilfælde af, at du bruger kondom ved samleje, er det vigtigt, at du holder dig til den vandbaserede variant. Det samme gælder, hvis du benytter dig af sexlegetøj, som er fremstillet af gummi, latex, silicone eller andre lignende materialer, da den siliconebaserede glidecreme kan nedbryde disse materialer. Køb glidecreme – vandbaseret eller siliconebaseret – på belugi.dk, og få hurtig og diskret levering.