Hun vil blive så glad for plakater til mor

08 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en mor plakat behøver så sandelig ikke at være den tarvelige plakat, du har haft hængende så længe selv, som din mor i et flygtigt øjeblik roste for at være flink, som du tolkede som, at hun sikkert godt kunne tænke sig den.

Egentlig er det også mere en forklaring til dig selv, fordi du ikke har så mange penge at gøre godt med, eller du havde glemt, det var hendes fødselsdag, og du gider ikke dukke tomhændet op.

Men så er der måske også det med, at du så tit kommer med blomster og chokolade, og selvom hun da bliver glad for det, så er det også bare lidt ensformigt, så du vil gerne give hende noget, hvor du viser, at du har tænkt på hende.

Og det kan være en personlig mor plakat.

plakater til mor

Mor vil komme til at elske sin mor plakat

En mor plakat kan således være flere ting, hvor det er en, der hylder din mor, eller det er en, der siger noget om din mor og passer til hende.

Det kan så også være en med et motiv, som hun holder af, hvor det måske viser et sted, hun har besøgt, eller I har besøgt sammen – eller måske viser det en af hendes interesser.

Hvis du har svært ved at vælge den rette plakat til din mor, så kan du jo vælge et par stykker.

Men desuden er det en praktisk løsning, så du har noget til jul, mors dag, hendes fødselsdag og de andre gange, hvor du lige vil glæde hende.

For du kan se, at hun har plads nok på væggene, så måske begynder hun allerede at indrette, hvordan det skal se ud, når der kommer flere plakat op.

Det er jo et hint til, at man har fundet en god gaveidé til hende.

More articles