Billigere varme og et grønnere hjem med en luft vand varmepumpe

15 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går du i overvejelser angående udskiftning af det gamle fyr? Så bør du overveje at anskaffe en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt ét af slagsen.

De største fordele ved at skifte fyret ud med en varmepumpe

Der er to store fordele ved at skrotte det gamle olie, gas eller pillefyr til ære for en moderne luft/vand varmepumpe. Den vigtigste for de fleste bolig ejere er den økonomiske.

En varmepumpe er i dag det billigste alternativ til de traditionelle varmekilder, dette være sig fyr eller elektriske radiatorer. Vælger du at skille dig af med fyret og i stedet installere en luft til vand varmepumpe kan du regne med at spare omtrent to tredjedele af dine samlede årlige udgifter til opvarmning af familiens hus.

Dette skyldes varmepumpens høje ydeevne og energi effektivitet. En luft/vand varmepumpe er ganske enkelt meget mere effektiv når det handler om udnyttelse af den tilførte energi end et gammelt udtjent fyr. Og derfor vil du kunne skrue ned for varmeregningen uden at skulle skrue ned for varmen eller lukke for det varme vand når du vælger en varmepumpe i stedet for et nyt fyr.

image

Den anden fordel er at du med en luft til vand varmepumpe kan give din husstand en grønnere profil. Familiens samlede klima aftryk reduceres markant når I vælger at lade vandet i boligen opvarme ved hjælp af en luft til vand varmepumpe. Og så kan I tage varme bade med radiatoren på fuldt blus uden at skulle få dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller husholdningsbudgettet.

Få hjælp til at vælge den rigtige luft/vand varmepumpe hos professionelt VVS firma

Det danske VVS firma Amalo, som har til huse i København, kan hjælpe dig med at vælge en varmepumpe med den rette kapacitet. Klik ind på Amalo.dk og læs mere.

More articles