Spar rådgivning og håndværker væk – køb din yderdør hos Klarfönster

04 October 2022 Camilla Sørensen

Hvis du er på markedet efter en ny yderdør, bør du helt sikkert tjekke Klarfönster ud. De tilbyder smukke døre af høj kvalitet til en uovertruffen pris. Desuden fremstiller de alle deres døre internt i Estland af fyrretræ, der stammer fra landet selv, så du ved, at de er af højeste kvalitet.

Lad være med at bruge for mange penge på en ny hoveddør – køb hos Klarfönster og få det bedste af begge verdener!

Få en hoveddør fremstillet af FSC-certificeret træ

Klarfönster hoveddøre – såvel som alle andre døre samt vinduer – er fremstillet af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at de er miljøvenlige og samtidig stilfulde!

FSC står for Forest Stewardship Council, og det er en international organisation, der fremmer bæredygtigt skovbrug – og det er en vigtigt del at være opmærksom på, når du bestiller produkter i træ.

Ytterdörrar

Hoveddøre på mål

Alle Klarfønsters døre bliver lavet på bestilling, så du kan være sikker på at få den perfekte dør til dit hjem.

Det betyder dog, at du selv skal måle op, bestille og montere. Men det er ikke så svært, som det umiddelbart lyder. Du skal bare tage nogle få mål og derefter bestille døren online, og når den så kommer, kan du nemt selv montere den ved hjælp af nogle enkle instruktioner.

Få prismatch og 10 års garanti

Klarfönster tilbyder en prisgaranti, så du er sikker på, at du får den bedst mulige pris.

De tilbyder også ti års garanti på alle deres produkter, så du kan være sikker på, at din nye dør vil holde i mange år fremover.

Så hvis du er på markedet efter en ny yderdør, skal du sørge for at tjekke Klarfönster ud. Du vil ikke blive skuffet!

Vi håber, at dette indlæg har belyst Klarfönster for dig og ikke mindst, at du er blevet klædt på til at købe en ny hoveddør. Tak fordi du læste med.

More articles