Væk dit gamle trægulv til live

28 March 2019 Mette Nikolajsen

editorial

Forestil dig en gang eller et andet rum i huset, som hver dag utallige gange blive rendt rundt i af utallige trin. Forestil dig herefter, at gulvet i dette rum er af træ. 

Der er ikke noget at sige til, at gulvene i vores hjem efter noget tid kan synes både slidte og triste at se på. Men fortvivl ej, for det kan der nemt gøres noget ved. Ved at få udført en professionel gulvafhøvling kan du hurtigt få dit gamle og slidte trægulv til at fremstå som et funklende nyt gulv. Ved at overlade gulvafhøvlingen til et professionelt firma, er du helt sikker på, at du vil opnå det allerbedste resultat. 

Hvorfor vælge en gulvafhøvling? 

Der kan være mange grunde til, at man vælger at ty til en afhøvling af sit gamle trægulv. I langt de fleste tilfælde drejer det sig ganske enkelt om, at en afslibning af gulvet simpelthen ikke rækker. Der hersker dog ingen tvivl om, at en afhøvling af gulvet også er en mere omfattende metode, men herunder er det også vigtigt at have in mente, at det er en af de metoder, hvor man opnår de bedste resultater ved gamle trægulve. 

Når man afhøvler et gulv, så benyttes der en afhøvlingsmaskine. Denne maskine har en række knive i front, som vil skrabe det øverste lag af gulvet. Dette betyder altså, at der tages cirka 3-4 mm. af gulvet. En afhøvling af gulvet er dermed en mere dybdegående behandling af gulvet, og er en metode, der bruges til langt de fleste gamle trægulve. Hvis du blot ønsker af genopfriske dit gamle trægulv, kan du undersøge mulighederne for, om det kan lade sig gøre med en gulvafslibning. 

Efter en gulvafhøvling anbefales det, at man udfører en efterbehandling af gulvet. Efterbehandlingen af gulvet kan udføres med flere forskellige behandlingsmidler såsom voks, lud eller hvid lud, olie samt lak. Denne efterbehandling er vigtig, da man gør trægulvet langt mere modstandsdygtig overfor slid og smuds.

Læs mere hos https://gkservice.dk/gulvafhoevling-frederiksberg/

 

More articles