Større sikkerhed med overvågningskamera

21 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du butiks ejer eller indehaver af et værksted, bestyrer for en offentlig institution eller blot en privat borger med et hjem, som er i farezonen for indbrud? Så bør du overveje at investere i et overvågningskamera eller flere af slagsen.

Videoovervågning af din virksomhed

Hvis du som indehaver af en detail butik er træt af, at der konstant forsvinder ting og sager fra dine hylder og stativer, vil overvågning ved hjælp af video kameraer kunne hjælpe såvel dig selv som politiet. Hvis du vælger at opsætte synlig videoovervågning i din butik, vil dette højst sandsynligt kunne afskrække en stor del af de potentielle tyveknægte. Det er de færreste, som ønsker at havne på skjult kamera, og således blive afsløret i tyveri!

Med udendørs videoovervågning vil du ligeledes kunne forhindre en stor del af det hærværk eller de indbruds forsøg, som kunne risikere at blive begået mod din forretning. Og skulle uheldet alligevel være ude, vil optagelser fra dit udendørs overvågningskamera kunne hjælpe politiet med at finde såvel indbruds tyve som hærværks mænd.

Overvåg din private bolig med videoovervågning

Er du bange for, at din bolig måske vil blive udsat for indbrud under din ferie? Så kan du med fordel installere overvågnings kameraer, som er særligt designet til private hjem. Med videoovervågning af hjemmet kan du fra en app på din smartphone tjekke alle rum i hjemmet, uanset hvor du befinder dig i verden. Og med synlig mærkning inden for og uden for huset kan du sende et tydeligt signal til potentielle indbruds tyve om, at de risikerer at havne på afslørende optagelser, skulle de beslutte at gennemføre deres forehavende.

Find de bedste overvågningskameraer online

Hos dkkamera.dk kan du med sikkerhed finde et overvågningskamera, som passer til dine behov uanset om du er privat eller forretningsdrivende. Se hele udvalget på dkkamera.dk

More articles