Perfekte firmajulegaver – find dem online

25 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle vælge årets firmajulegaver til virksomhedens mange medarbejdere? Så bør du læse med i det følgende.

Drop one size fits all løsningen med en færdigpakket julekurv

Den gammeldags julekurv med knas, vin, kaffe, te, chokolade og lignende er ikke noget match for den moderne virksomhed. Medarbejdere vil typisk have forskellig smag og ditto præferencer som skal tilgodeses i forbindelse med valg af julegaver.

Ikke alle bryder sig om alkohol, kaffe, te eller søde sager. Og derfor bør du vælge julegaver som kan tilpasses den enkelte medarbejders præferencer hvis du ønsker at årets firmajulegaver skal sprede glæde.

Vælg selv julegaver fra Julefabrikken ApS – en firmajulegave du vil sætte pris på

Hvis du ønsker at slippe for det praktiske og administrative bøvl der følger med at skulle finde individuelle firmajulegaver til samtlige medarbejdere kan du med stor fordel finde årets gaver hos Julefabrikken ApS.

Julefabrikken ApS har specialiseret sig inden for smagfulde firmajulegaver til de helt rigtige priser. Hos Julefabrikken ApS finder du et stort udvalg af spændende gave idéer inden for alle genrer.

image

Du kan vælge iblandt gaver fra kendte brands inden for kategorier så som boligindretning og dekoration, køkkenudstyr og øvrigt husgeråd, beklædning, forbrugerelektronik, hobby og fritids artikler og selvfølgelig alle de spiselige gaver, samt traditionelle julekurve.

Du kan vælge at oprette en gaveshop hvor du kan præsentere dine medarbejdere for et udvalg af julegaver inden for en bestemt prisrammer som du selv fastsætter. Så kan medarbejderne ved hjælp af en særlig kode tilgå shoppen og selv vælge årets firmajulegave. Og så vil hver enkelt medarbejders gave blive sendt til vedkommendes adresse.

Når du lader dine medarbejdere vælge deres egne gaver kan du være sikker på at alle får hvad de ønsker sig. Du kan læse mere, og oprette din egen julegave shop på julefabrikken.dk.

More articles