Motocross hjem sikrer sikkerheden

21 July 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sikkerheden skal altid komme før alt andet, og det skal gælde til hver en tid, når man endda tæller ting op i kroner og ører, så vil menneskeliv altid komme i første række.

Skal man effektivisere og føler, at man kan slække på sikkerheden, eller man vil droppe sikkerheds-procedurer, så er man helt skudt ved siden af og skal genoverveje ens prioriteter i livet.

Dog lever vi moderne, vestlige mennesker i sådan en sikker tilværelse generelt og har en gennemsnitlig høj løn, når man måler efter, hvordan det ser ud i resten af verden.

Derfor har vi nogle gange brug for at ruske lidt op i os selv, hvilket mange gør ved at mærke farten på kroppen under nogle omstændigheder, der er lovlige, og hvor man er mere udsat for, at det kan gå galt.

Hvis du har læst overskriften, så kan du sikkert regne ud, at vi taler om motocross-sporten.

Det er en herlig sport, som danskerne generelt har fulgt med i længe og i mange år, og det er da også en sportsgren, hvor man både kommer i kontakt med jordens elementer, og hvor man skal kender teknikken i ens køretøj godt for at køre fermt og reagere hurtigt på omgivelser – og ikke mindst have sikkerheden på plads.

Hvis du har set sådan en motocross-kører, så vil vedkommende være kendetegnet ved at være pakket ind i sikkerhedsudstyr fra top til tå, om vedkommende så kører ræs i cirkler mod andre, eller man kører på en bane, hvor man skal gennem forskellige udfordringer.

Dette hindrer langt de fleste uheld.

Og mest markant her er en motocross hjelm, som man næppe ville få lov til at deltage i et løb eller ræs, uden man havde sådan en med sig.

Den passer jo godt på hovedet, hvis man har valgt den rette, for hvor man kan overleve at brække en arm, så kan man sjældent klare et kraniebrud af den store art.

Brug derfor altid sådan en hjelm.

More articles