Maling af træværk hvor end det er kræver masser af plads

22 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Om du så står overfår at foretage maling af træværk indenfor eller udenfor, så er det vigtigt, at der er plads til at gøre det.

Du har nok læst en del artikler om, at man skal huske på vejret, når man maler udenfor, som ikke er så vigtigt. Desuden er det jo også vigtigt med den rette maling og pensler til opgaven.

Men alle de foranstaltninger knytter sig til selve det, der sker, mens man maler, men det er også vigtigt, at man forbereder sig godt nok, og det handler blandt andet om pladsen.

For man husker at tænke på sig selv og beskytte sig selv og ens tøj, så der ikke kommer maling på det, men der skal også være plads til at male af flere årsager.

Når man skal male, så skal man afskærme, men man afskærmer for det, som man ikke kan male, så hvis man skal male noget træværk i et lokale, hvor der er fyldt med større og mindre inventar, så er det med at få det fjernet, inden man går i gang.

På den måde får det ikke maling på sig, og det bliver nemmere for det malende folk at udføre deres arbejde.

Nu kan træværket som bekendt både være gulv, vægge og loft, men uanset den vinklede placering, så er det med at fjerne alt, der ikke er naglet fast, så man med lethed kan komme til at male videre.

Om det så er en lysekrone, billeder på væggen eller gulvtæppet, så få det væk, så det ikke får maling på sig, for det kan ske, uanset hvor påpasselig man er.

Den slags forarbejde kan man gøre sammen, og bagefter, når malingen er tørret efter de nødvendige omgange, så kan man også være flere om at stille tingene på plads igen, så det ikke føles som uoverskueligt arbejde.

More articles