Kom godt i gang med et kursus

22 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Kurser er gode at tage, hvis du føler, at du står og mangler kompetencer inden for et bestemt område. Der findes mange tekniske begreber og software i dag, som mange virksomheder benytter sig af. Det kan være adobe-pakken, Office 365 eller sociale medieplatforme, som du gerne vil vide mere om. Dette indlæg vil have fokus på at give dig et større indblik i de mange tilbud, der findes.  

Adobe-pakken

Adobe Creative Suite er noget, som mange virksomheder bruger i deres marketing afdelinger eller lignende. Medmindre du allerede har fået undervisning fra dit studie eller opsøgt det i din fritid på Youtube, så er adobe-pakken værd at kende til. Det kan særligt blive brugbart, hvis du vil søge et arbejde, hvor du skal mestre Photoshop eller InDesign. Det kan bære frugt i sidste ende, hvis du gerne vil blive klogere på det nyeste software og programmer. Det er også godt at kunne skrive på sit CV til fremtidigt skift af arbejde.

Office 365

De fleste kender til office pakken og har som udgangspunkt brugt Word, Excel eller PowerPoint på arbejdet eller studiet. Men Office 365 har en række nye funktioner og apps, som du kan komme til at lære mere om. Den nyeste tilføjelse til Office 365 er Teams, som mange efterhånden har skiftet bekendtskab med. Med et kursus i Office 365 er du bedre klædt på dit kommende arbejdsplads. Du kan læse mere om hvad et firma som 4d.dk kan tilbyde dig af kurser på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365

Business Intelligence

Som nævnt foroven, så bruger mange virksomheder forskellige typer af softwareløsninger. De er måske helt essentielle for dig at kende til. Det kommer an på, hvilken stilling du sidder med, men der er en række systemer, som de fleste virksomheder vil benytte sig af. Business Intelligence kan blive nødvendigt for dig, som er uddannet inden for IT, medmindre du allerede har forstand på dem. Det kan være nogle analyseværktøjer, som du skal bruge til at kunne trække noget data ud af eller lignende. 

More articles