Kan en gulvsliber i Hinnerup klare alle gulve?

12 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Med overskriften her mener vi selvfølgelig ikke alle gulvtyper, for man kan jo for eksempel ikke slibe gulve ned, der er lavet af materialer, som ikke er beregnet til at skulle kunne slibes på – vi fokuserer på gulve af træ, som en gulvsliber i Hinnerup skal se på.

Men her vi desværre beklage at sige, at nogle gange må selv en gulvsliber komme til kort med at hjælpe på at genoprette gulvet til en tilstand og tid, hvor det så flot ud.

Mange gange kan en gulvslibning dog gøre underværker sammen med en eventuel gulvafhøvling, hvis det skulle være nødvendigt også – og er der virkelig tale om et genstridigt gulv, så kan man også benytte sig af mere hårdføre metoder.

Dog kommer man også ud for gulve, hvor der er sket så meget med det, at det ikke kan rettes op med konventionelle metoder, som en gulvafsliber har til rådighed, hvorfor man måske skal til at se sig efter en gulvlægger eller andre fagfolk.

Et eksempel kan være, at der er kommet et hul i gulvet, eller der er sket sådan en stor skade på gulvet, at selvom man gik gulvet efter på det område og sleb det hele ned for at give samme udtryk, så ville det give en konkav oplevelse, som man ikke ville kunne leve med.

Måske har gulvet fået så mange omgange med en gulvafslibning, at man ved at slibe det ned igen ville komme så dybt ned i det, at der ikke ville være mere gulv af træ tilbage – det er simpelthen slidt tyndt.

Måske har man forsøgt gulvet alt for længe med at holdet det ved lige, eller man har ovetaget et hjem, hvor man tror, at man kan ordne et gulv ved at give det en gulvafslibning, men gulvet er simpelthen så slidt og ødelagt, at det eneste umiddelbare løsning er at få det udskiftet.

More articles