Invester i en overdækket terrasse

01 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du påtænker at få opført en lækker terrasse her til sommer bør du overveje at lade den helt eller delvist overdække. Dette er der mange gode grunde til. I det følgende kan du læse om de økonomiske grunde til at vælge en overdækket terrasse.

En overdækket terrasse er en klog investering

Når du beriger dit hus og din have med en lækker overdækket terrasse er det ikke kun til glæde for familien mens I bor i huset. Du vil også kunne føje ekstra værdi til din ejendom ved opførelse af en overdækket terrasse – og det vil komme dig til gode i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

En overdækket terrasse, designet og opført af en professionel håndværker, er således et ubetinget aktiv for din bolig. Og derfor behøver du ikke at være bange for at de penge du betaler for konstruktion af en overdækket terrasse er spildt.

Få hjælp til opførelse af en overdækket terrasse hos en faguddannet håndværker

Det er dog vigtigt at din terrasse holder en vis kvalitet, og at overdækningen er opført på sikkerhedsmæssig forsvarlig vis. Derfor bør du altid overlade denne opgave til en dygtig tømrer. Men så kan du til gengæld også være sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange. Du kan for eksempel med stor fordel tage kontakt til tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour er manden bag den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS, og har igennem de seneste to årtier udelukkende beskæftiget sig med design og opførelse af smukke, unikke træterrasser, fortrinsvis til huse i Nordsjælland og Odsherred. Hos Kun Terrasser ApS får du garanti for en lækker og gennemarbejdet træterrasse i et smukt design og udført i de bedste og mest holdbare materialer.

Du kan se eksempler på mange flotte terrasser med og uden overdækning på hjemmesiden kun-terrasser.dk

More articles