Installation af robotplæneklipper – lad de professionelle klare ærterne

25 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du har anskaffet dig en robotplæneklipper, som skal afløse dig med hensyn til græsslåning, glæder du dig sikkert til at se den i aktion. Du bør dog først og fremmest sikre dig at din robotplæneklipper er korrekt installeret inden du sætter den i arbejde.

Hvad indebærer installation af robotplæneklipper?

Installation af robotplæneklipper indebærer alle de praktisk øvelser som skal udføres førend du kan sende din robotplæneklipper i marken. Din robotplæneklipper vil for eksempel ikke kunne arbejde med græsslåning hvis du ikke ved hjælp af kanttråd til robotplæneklipper fortæller den hvor din græsplænes slutter og fortovet eller dit bed begynder.

Derfor er et vigtigt at få nedlagt kanttråden som noget af det første når du modtager din robotplæneklipper. Kanttråd – eller afgrænsnings kabel som det også kaldes, skal graves eller fræses ned i jorden langs kanten af plænen. På den måde afgrænses robotplæneklipperens arbejdsområde – og du slipper for at din robotplæneklipper løber hjemmefra eller smadrer dine blomster bede.

Når kanttråden skal nedlægges bør du lade professionelle og erfarne fagfolk klare den sag. Dette er den eneste måde hvorpå du kan sikre at arbejdet udføres til perfektion – og at resultat bliver derefter.

Når du overlader opgaven med nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper til Kabelnedlægning.dk kan du være sikker på at kanttråden nedlægges i den rette dybde og med ditto afstand til plænens kant – som kommer til at stå snorlige. Kabelnedlægning.dk hjælper samtidig med de andre dele af robotplæneklipper installation som for eksempel opsætning af den tilhørende app.

Med denne kan du styre din robotplæneklipper på afstand, således at den kan slå græsset når du ikke er hjemme. Og Kabelnedlægning.dk hjælper også gerne med at finde den perfekte placering af din lade station.

Hvis du ønsker at se de aktuelle priser på installation af robotplæneklipper kan du blive klogere på https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/ 

 

More articles