Brug det rette udstyr til vinduespudsning

28 June 2022 Niels Geckler

editorial

Når vinduerne skal være rene, skal du bruge flere forskellige typer af vinduespudserudstyr. Find det, der passer til din opgave og dit behov, uden at betale for ting du ikke har brug for.

Det kan være afsindigt irriterende, hvis efter at have pudset alle sine vinduer træder et skridt tilbage og opdager, at de er fulder af striber, aflejringer og grimme skygger – der ser med andre ord slet ikke rene ud. Det har de fleste nok prøvet, og særligt frustrerende er det, hvis du har gjort hele huset klar til et stort ryk ind af gæster og ikke har mulighed for at gøre mere ved vinduerne inden du kommer. Det kan næsten få en til at håbe på dårligt vejr – regnvejr skjuler i det mindste problemet med vinduerne.

Vinduespudserudstyr

Vinduespudserudstyr er ikke bare vinduespudserudstyr – køb det, der svarer til dit behov

Det er nok vinduesskraberen, som er det vigtigste redskab og nøglen til et godt resultat. De fås med forskellige typer af gummilister, som er dem, der sikrer at vandet skrabes af ruden og efterlader den tør. Har du brug for at pudse mange vinduer kan det være en ide at købe en skraber med et led på håndtaget. Sådan et led gør belastning på dit håndled mindre og forebygger nogle af de problematiske vrid i ryg og skuldre, som ellers kan være svære at undgå under en vinduespudsning

Også den såkaldte indvasker fås i forskellige udformninger og designs. Indvaskeren er det redskab du bruger til at vaske vinduet med. Her kan ligesom med skraberen være nogle ting omkring ergonomi og forebyggelse af slid i kroppen, som er værd at tænke på. Desuden fås de i forskelligt materiale, og hvis du skal pudse mange vinduer er det nok en god ide at købe en i ordentlig kvalitet og med den rette størrelse.

More articles