bondehusvinduer til charme og sjæl

08 October 2021 Mette Nielsen

Hvis du gerne vil tilføre din bolig noget original charme og sjæl, så er det muligvis bondehusvinduer, du skal have fat i – det er et vindue, som passer til rigtig mange hjem.

Står du overfor en større ombygning af din bolig og skal du have skiftet vinduer, så er det værd at overveje, hvilken slags vinduer, du skal have – du skal vælge dem, der passer til husets karakter og oprindelse. Har dit hus eksempelvis altid haft bondehusvinduer og er det bygget med dem, så bør du ikke lave om på det karaktertræk ved dit hjem.

Det er enormt vigtigt at beholde det rette udtryk til din bolig, eller genoprette det oprindelige udtryk, hvis det er blevet ændret over årene til noget, der ikke passer godt til boligen. Det er noget, du skal tænke over, hvis du skal have skiftet vinduer. 

Vælg vinduer med omhu

Når du står overfor at skulle skifte vinduer i din bolig og dermed bestille nye hjem, så tænk lige over sagen i to minutter ekstra. Gå en rundt omkring dit hjem og kig grundigt på vinduerne. Passer de vinduer, der sidder i huset nu, til det udtryk huset er bygget i?

Hvis ja, så behold den stil og bestil vinduer, der ligner. Er dit hus et lille skønt bondehus, så vil du ødelægge al karakter ved at sætte vinduer i uden sprosser. Vinduer kan gøre en kæmpe forskel for dit hjems udseende, og derfor er det så vigtigt at vælge korrekt.

Det er ikke sikkert, at boligens tidligere beboer har tænkt så meget over den slags. Måske har du skifte vinduer på et tidspunkt til noget, som slet ikke passer i stilen. Har de det, så er det din opgave at rette op på balancen og ændre det tilbage til det oprindelige. Det vil du ende med at takke dig selv for, når du ser det flotte resultat. 

More articles