Bedre markedsføring med gennemtænkt logo design

25 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du som iværksætter eller nystartet selvstændig erhvervsdrivende står for at skulle lancere din virksomheds produkter og ydelser, er der visse ting som er vigtige at få på plads først. Du bør sikre dig, at du har en tydelig marketings strategi – her under et gennemtænkt logo design.

Hvorfor er et stærkt logo design vigtigt?

Hvis du ønsker at markedsføre din virksomhed på en måde så den skiller sig ud fra andre virksomheder med lignende produkter og ydelser, er det vigtigt at have et stærkt brand. En branding strategi består af mange elementer, hvoraf logoet må siges at være det centrale.

Et logo design, som på én og samme tid er enkelt og indeholder en vis prægnans, vil brænde sig fast på publikums nethinde – og i dets bevidsthed. Dine kunder vil have meget nemmere ved at huske dig og dit brand, hvis du profilerer virksomheden ved hjælp af en gennemtænkt logo design. Tænk blot på nogle af de mest berømte og succes fulde virksomheder i Danmark og i resten af verden – for eksempel Apple, Mercedes, McDonalds eller Nike – og mon så ikke deres logoer toner frem for dit indre blik.

På samme måde kan du skabe en sammenhæng mellem din virksomhed og din ydre verden, blot ved at styrke dens grafiske og visuelle identitet. Ved at benytte dig af ganske få virkemidler så som et flot og vel designet firma logo, en farveholdning og et generelt layout, som går igen på hjemmeside, brevpapir og streamere på dine biler samt eventuelt et genkendeligt slogan eller pay off til dit logo, kan du skabe dit image lige som du ønsker. Og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager.

Hvem kan hjælpe mig med et godt og billigt logo design?

Du kan altid kontakte Logoshop og få et godt tilbud på et nyt logo i høj kvalitet – læs mere på Logoshop.dk

More articles