Skal du afholde et kursus eller konference?

08 February 2022 Steffen Petersen

editorial

Skal du i gang med at organisere et kursus eller en konference? Det kræver lidt planlægning at afholde et kursus eller konference. Det kommer naturligvis også an på, hvor mange mennesker der skal deltage i konference eller kurset. De større kurser eller konferencer kræver lidt mere, hvor de mindre kan gøres til relative billige penge. Vi har skrevet to brugbare tips til dig i dette indlæg om, hvordan du får styr på planlægningen af dit kursus eller konference. 

 

kursuslokaler og konferencecenter

 

Bestil et lokale

Lokalet er en vigtig del af din konference. Det er her, du skal afholde hele konferencen eller kurset. Der er nogle overvejelser, du skal forholde sig til. Det er bl.a. beliggenheden – skal dine kurister køre langt? Skal det være i et område, hvor det giver mening for jer at holde kurset? Der findes mange lokaler, der er passende til enten kursus eller konference. Du skal også sørge for, at lokalet har internet, så du ikke skal bøvle med det på selve dagen. Du kan med fordel besøge forskellige lokaler og teste internettet af, så du er sikret, at det virker.

Du kan finde ideelle konference – eller kursuslokaler via linket her: https://www.sandbjerg.dk/da-dk/konferencecenter/moedelokaler 

 

Bestil mad

Det er vigtigt at bestille mad til dit kursus eller din konference. Det kan også blot være kaffe, te eller sodavand, samt lidt snacks du skal have stillet frem. Hvis det er en større konference, kan du få brug for et faktisk cateringfirma. Du skal være sikker på, at der er mad nok til alle. Du skal tænke over, hvornår du vil have maden leveret og serveret. Det skal gerne komme i samspil med pauserne, så folk kan få det nødvendige energi til at forsætte efter pausen er slut. Husk at få indhentet alle allergener eller særlige diæt informationer, før du bestiller maden. Så ved de på forhånd, om de skal forholde sig til dem, og hvilket mad de kan lave.

More articles