Udskift selv din iPhone X skærm

23 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en iPhone X? Så læs med her, og bliv klogere på hvad du skal gøre, hvis telefonen bliver ødelagt.

Hjælp, jeg har tabt min iPhone X og nu er skærmen gået i stykker

Hvis du er så uheldig at tabe din iPhone X ned på et hårdt underlag kan du risikere at telefonen bliver helt og aldeles ubrugelig. Selv ved fald fra lav højde kan det flotte og skinnende frontglas på din iPhone splintres til ukendelighed.

iphone x skærm

Det lækre display er på en og samme tid en smartphones styrke og svaghed. Du kan tilgå alle de smarte features via apps som vises i brugergrænsefladen på displayet. Men hvis dette er ødelagt vil du ikke have adgang til selv de mest basale funktioner, og vil derfor ikke kunne bruge telefonen.

Hvordan får jeg fikset min iPhone X skærm?

Der er flere muligheder når du skal have udskiftet frontglasset på din iPhone X. Før i tiden var det kun muligt at få repareret en iPhone på et autoriseret værksted, hvilket er både dyrt og besværligt.

Du kan risikere at skulle undvære din telefon i flere dage fra du indleverer den på værkstedet og til du får den igen. Og så kan sådan en reparation sagtens løbe op i hvad der svarer til spidsen af en jetjager.

Til alt held er der inden for de seneste år kommet et alternativ, nemlig at du selv foretager udskiftning af frontglasset på din iPhone. Det kan lade sig gøre ved hjælp af særlige reparations sæt – de såkaldte repair kits – som indeholder alt hvad du skal bruge af værktøj og materialer når du ønsker selv at reparere din smartphone. Dette er en langt billigere og hurtigere løsning end at skulle køre telefonen på værksted.

Du kan læse mere, og bestille dit repair kit online, på Phone-Parts.dk.

More articles