Tre grunde til at zoneterapi virker imod barnløshed

14 November 2019 Lykke Holzmann Søby

editorial

At trykke på fødderne for at få en baby? Det lyder mystisk, men Zoneterapi i Thisted og resten af landet, er en behandling, der arbejder med visse punkter på fødderne, der svarer til kroppen. Hvorfor i alverden er der så mange historier rundt på internettet rar kvinder der hævder, at denne terapi har hjulpet dem til at blive gravide?

Det skyldes blandt andet at zoneterapi, på tre punkter:

Genbalancering af kroppen

Total afslapning

At tage kontrol

Genbalancering af kroppen

Zoneterapi fungerer ved at stimulere reflekspunkter på fødderne, der svarer til dele af kroppen.

Zoneterapeuten er specielt uddannet til at arbejde på de relevante reflekser og understøttelsessystemer.

For eksempel er det åbenlyst at arbejde på områder, der vedrører det reproduktive system, men det er også vigtigt at arbejde med nervesystemet, da dette understøtter kroppen i at skabe det rigtige miljø til befrugtning.

Total afslapning

En times lang zoneterapi er som at være i himlen. Naturligvis er massage fantastisk, og en varm stenmassage er på et helt andet niveau, men zoneterapi er ganske fantastisk på sin egen måde.

Forskellen er, at fordelene er multidimensionale, og de varer ved længe efter behandlingen er overstået. Efter en session er de fleste patienter roligere, generelt gladere og mere i kontrol.

Det skyldes blandt den måde, hvorpå zoneterapi genbalancerer hormonerne i systemet.

Enhver, der får regelmæssige zoneterapi-behandlinger og derefter stopper meget hurtigt, indser, hvor meget bedre de havde det med behandlingerne.

Under selve behandlingen er fokus på at slappe helt af ved hjælp af massage- og trykpunkt teknikker til foden og underbenet.

Mange zoneterapeuter beder også patienten om at fokusere på afslappende vejrtrækning og positive visualiseringer under behandlingen.

Man kan sammenligne effekten af ​​zoneterapi med hypnoseterapi på grund af den hurtighed, man går fra snak til at være ude af stand til at danne ord og glide i en meditativ tilstand.

Åndedrættet bremser, blodtrykket falder, spændingen letter, og kroppens medfødte helings evne får plads til at arbejde.

Ofte når man prøver at blive gravid, vil der være en masse negative, gentagne tankemønstre, der finder sted. Zoneterapi bryder denne onde cirkel ved at få kvinden til at slappe af.

Tag kontrol

Naturligvis er kvinder der prøver at blive gravide, på forskellige stadier i deres rejse.

Dog erkender man simpelthen bare, at de er klar til en baby, og de føler, at det er på tide at tage positive skridt for at hjælpe sig selv med at opnå det, der virkelig er meget magtfuldt.

Kvinder der får zoneterapi for at blive gravide, føler sig mere afslappede, mere i kontrol og føler, at de har mere perspektiv på en ellers meget stressende proces i deres liv.

 

More articles