Trænger du til en forandring? Fototapet giver dit hjem nyt look på kort tid

15 May 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Du kender det sikkert godt. Du sidder derhjemme og ser på din bolig og tænker: der trænger til at ske noget. Når du så ser på din bankkonto og din kalender, er det måske begrænset, hvor store ændringer af boligen, du har tid og råd til. I det tilfælde er det en god ide at overveje en mindre ændring, som et fototapet, der alligevel vil have en stor betydning for, hvordan din bolig ser ud. 

Et fototapet er, som navnet antyder, et tapet med et foto. Det kan være alle mulige forskellige ting: en strand, en skov, et verdenskort, tegneseriefigurer, ja, der er faktisk ikke det, der ikke kan være på tapetet. Det gør selvfølgelig også, at du har mulighed for at vælge et, der passer til lige præcis din personlighed og stil. Dermed kan du gøre dit hjem meget mere personligt, end en hvid væg nogensinde ville kunne. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige former for fototapeter, er på sohu-shop.dk. Det gør det nemt for dig at skabe den forandring, som du ønsker. Lige meget hvilket rum du gerne vil have et andet udseende til. Læs mere om dem på https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html 

Har du altid drømt om at have en væg i dit hjem, hvor murstene er blottet, kan du for eksempel et fototapet af mursten. Det er dyrt for dig, hvis du skal blotlægge de rigtige mursten, og bor du i lejebolig, er det meget usandsynligt, at du må. Med tapetet kan du dog skabe en illusion om, at du har gjort det. Dermed kan du få det rå new yorker look, som du drømmer om. 

En anden mulighed er, at du vælger et tapet, der forestiller en strand. Har du altid drømt om havudsigt, er det i hvert fald en billig mulighed for dig for at få det. 

More articles