Stræk finanserne med et billigt lån

16 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at låne penge online? Så bør du læse med her.

Hvordan optager jeg et lån online?

Det er faktisk helt utroligt nemt at låne penge online. For langt de fleste banker og penge institutter, som tilbyder online lån, gælder det at de stiller meget få – og ganske overkommelige – krav til låntager. Du skal være fyldt atten år og have fast bopæl i Danmark for at kunne komme i betragtning til et online lån.

Der ud over er der flere låne udbydere som betinger sig at du ikke står opført i RKI (Ribers Kredit Information) eller hos Debitor Registret som dårlig betaler. Alt dette kan dokumenteres og verificeres ved hjælp af NemID – så det er faktisk det eneste du skal have præsent når du står for at skulle ansøge om et online lån.

Vælg den rette långiver

Når du således skal optage et online lån er det for din egen sikkerheds skyld temmelig vigtigt at du vælger en pålidelig og vederhæftig långiver.

Det online låne marked er en sand jungle som desværre for en stor dels vedkommende er befolket med ågerkarle og lånehajer. Dem skal du for en hver pris undgå – du kan havne i ganske forfærdelige situationer hvis du indlader dig med dette folkefærd.

Derfor bør du altid vælge en långiver som er registreret under Finanstilsynet og dermed godkendt til udstedelse af online forbrugs lån til private kunder. På den måde kan du sikre dig imod renter, som pludselig tager himmelflugten, eller skjulte gebyrer som gør dit lån meget dyrere.

En bank eller et penge institut, som følger Finanstilsynets retningslinjer, vil nemlig være forpligtet til en vis transparens i låne proceduren. Det betyder at du allerede inden du optager lånet ved præcis hvad du vil komme til at betale for det.

Du kan låne penge sikkert til en rimelig rente på ikanobank.dk.

More articles