Specialister i IT-kompetencer

26 February 2022 Marie Pedersen

editorial

Kursus- og konsulentvirksomhed

4D A/S er en dansk kursus- og konsulentvirksomhed. Virksomheden hjælper organisationer, der benytter softwareteknologi fra bl.a. Adobe, Microsoft, Google og Apple. 4D A/S tilbyder desuden rådgivning, IT-træning og konsulentydelser for deres kunder. Virksomheden blev grundlagt i 1991, og har i dag 30 ansatte i centrum af København.

4D A/S brænder for at øge kompetenceniveauet og produktiviteten hos IT-medarbejdere. Virksomheden arbejder på at skabe fokus på det faktum, at IT-systemer ikke er bedre, end de brugere, der betjener dem. Deres mission er at klæde brugerne på, til at anvende diverse IT-systemer.

Kurser

Rådgivning og kurser

Virksomhedens rådgivning dækker bredt. Lær f.eks. at få succes med Office 365, forstå  begrebet modern workplace, eller få IT-træning og opnå stor, teknisk viden, inden for Azure, SQL Server, Visual Studio mm.

At arbejde med digitale løsninger stiller høje krav til brugeren, da der hele tiden er nye informationer, man skal forholde sig til, for at forstå og kunne følge med udviklingen. 4D A/S har en række konsulenter, der alle besidder stor viden om og ikke mindst erfaring med de produkter og digitale løsninger, de arbejder med. Virksomheden tilbyder konsulentassistance på enten timebasis, til fast pris eller som et klippekort.

4D A/S har været Microsoft Gold Certified Partner inden for Learning i mange år. Det er den højeste status man kan opnå, når det gælder afholdelse af tekniske Microsoft-kurser. 4D A/S har derfor stor erfaring med at afholde kurser på et niveau, der rent teknisk er meget højt. Virksomhedens kursuscenter ligger på Strøget i København, hvor der er store, funktionelle kursuslokaler og indbydende loungeområder, hvor kursister kan slappe af i pauserne.

Læs mere på www.4d.dk, og find ud af, hvordan 4D A/S kan hjælpe dig. Det er muligt at få en uforpligtende samtale med en af virksomhedens erfarne konsulenter. 

More articles