Smykker med charme og personlighed fra Heiring

27 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter kvalitets smykker i dansk design, som er lidt ud over det sædvanlige? Skal dit nye smykke have sjæl og personlighed – og også gerne historie og betydning? Så kan du med fordel tjekke de helt enestående og charmerende smykker fra den danske smykke design virksomhed Heiring Jewellery.

Hvilke smykker kan jeg få fra Heiring Jewellery?

Heiring Jewellery er et dansk smykkefirma med tradition og historie. Virksomheden, som har base i Randers, har igennem mere end fire årtier fremstillet håndlavede smykker af højeste kvalitet. Mest kendt er Heiring Jewellery for de søde og unikke skytsengle, som især anvendes i form af vedhæng til halskæder. Skytsenglen siges at beskytte bæreren, og levere den gode og positive energi. Med en skytsengel fra Heiring Jewellery er du aldrig alene. Du kan også få de fine skytsengle som ørestikker, og du kan vælge mellem skytsengle i ren sølv, rhodineret sølv eller forgyldt sølv.

Der ud over er Heiring Jewellery leveringsdygtig i smykker med mange andre forskellige temaer. Se for eksempel de utroligt elegante Feather vedhæng, ørestikker og øreringe. Feather vedhæng fås i flere størrelser og i forskellige materialer. Det ser rigtig flot ud når du kombinerer Feather vedhæng i varierende størrelser og materialer, for eksempel en stor eller medium størrelse fjer i sølv, i forgyldt eller i sort oxyderet sølv.

Hvor finder jeg Heiring Jewellery i stort udvalg?

Hos Fangels føres et stort og varieret udvalg af alle de forskellige smykke designs fra Heiring Jewellery. Du kan købe Heiring Jewellery online i Fangels webshop – og hvis smykket skal byttes, kan dette lade sig gøre i en af Fangels tre hundrede fysiske butikker rundt omkring i Danmark. Du kan se det store og velassorterede udvalg af øreringe, halskæder, vedhæng, ørestikker og fingerringe fra Heiring Jewellery i den online shop på fangels.dk

More articles