Skab et råt, vikingeagtigt look i dit hjem med et plankebord

16 January 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Selvom du måske ikke ønsker at leve lige som vikingerne i forhold til at skulle undvære rindende vand og fjernvarme, kan det stadig være, at du er meget inspireret af dem i forhold til deres stil. Der er noget meget ærligt over de materialer, de brugte, og de møbler, som de fremstillede af dem. Det kan derfor være, at du gerne vil have den samme form for ærlighed ind i dit eget hjem. 

Et godt sted at starte i forhold til at få noget rå, vikingestil ind i sin bolig er ved, at du køber et smukt plankebord som spisebord. Det minder om de langborde, som vikingerne sad omkring, når de spiste og drak mjød. Der vil derfor være masser af gode associationer forbundet med det. 

Vil du have et stort udvalg af unikke plankeborde at vælge imellem, når du skal vælge et nyt spisebord, kan du for eksempel se nærmere på hipstory.dk. De har en række forskellige former for møbler, som du kan vælge imellem. Deriblandt altså mange plankeborde, der passer perfekt ind i vikingestilen. 

image

En bænk med skind på kan fuldende looket

Vikingerne havde selvfølgelig ikke matchende spisebordsstole, som de sad og spiste på. I stedet sad de som regel på en bænk, gerne dækket med et skind. Det kan derfor også være en oplagt mulighed for dig, at du skifter dine spisebordsstole ud med en bænk og lægger skind på den. Dermed kan du virkelig fuldende vikingelooket i forhold til din bolig. 

Hos Hipstory.dk kan du også finde forskellige former for bænke, der vil passe godt til et plankebord. Du har derfor mulighed for at købe begge dele det samme sted. Det sparer dig for masser af tid og selvfølgelig for nogle penge i forhold til fragten. Har du brug for andre møbler til dit hjem, kan du selvfølgelig også finde dem på webshoppen. 

More articles