Skab børnenes drømmeværelse

16 June 2022 Maria Laugesen

editorial

Når du indretter et børneværelse til de lidt større børn, så kan du med fordel tage børnene selv med på råd. Så får du nemlig gode idéer til, hvad de drømmer om på lige netop deres værelse – og specielt, hvis du hjælper dem lidt på vej med de rette spørgsmål.

børneværelset

Farver, kreativitet og personlighed

På børneværelset må der gerne være plads til et farverigt og sjovt udtryk, der inspirerer til leg og kreativitet. Dette kan for eksempel gøres med farvede tekstiler som tæpper og puder, farvede fronter på skabene, billeder og plakater på væggene og meget mere. 

Det kan være en fordel at holde de centrale møbler i relativt afdæmpede farver, da børnene hurtigt skifter smag, og da møbler gerne skal kunne blive stående i mange år. I stedet kan man være mere kreativ med detaljerne og de små genstande, som nemmere kan ændres og skiftes ud.

En god idé er dog at skabe en rød tråd gennem hele værelset. Det kan være i farver, mønstre eller temaer, der går igen flere steder i rummet. På den måde undgår man nemlig, at det fremstår rodet, kaotisk og uorganiseret. 

Husk den gode kvalitet

Når du vælger ting til dine børn, hvad enten det er møbler, legetøj, tøj eller andet, så husk altid den høje kvalitet. På Littlehugs.dk kan du finde børnetøj, møbler og andet tilbehør til børneværelset, som lever op til en meget høj standard. Det betyder, at funktionaliteten er i top, at produkterne er trygge og sikre at bruge for børn, og at de er slidstærke.

Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden, når du indretter børneværelset. Husk på, at høj kvalitet ikke er ens betydende med tårnhøje priser, og du kan få masser af skønne varer til børnene i høj kvalitet og til fornuftige priser.

More articles