Sådan får du repareret ruder og andet glas

06 January 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Er din rude revnet? Har du haft indbrud? Vil du have sat stærke termoruder ind? Eller indbrudssikret dine vinduer? En glarmester lyder måske som et gammeldags erhverv. Men en glarmester kan faktisk hjælpe dig med et væld af opgaver. Det kan være alt fra reparationer af glas til indramning eller specialopgaver, hvor der f.eks. skal bruges et ekstra stort spejl, glasmontrer eller et glasloft. 

En glarmester klarer alle glasopgaver

Når du står overfor en opgave, hvor du skal have lavet noget i glas på en special måde, så skal du have fat i en glarmester. En glarmester hjælper dig også, hvis uheldet er ude, og dit glas skal repareres. 

En glarmester udfører blandt andet:

– Reparation af glas

– Udbedring af utætheder i glas

– Glaslister og bundstykker

– Udskiftning af termoruder

– Reparation og sikring af indbrudsskader

– Special opgaver med glas 

– Og meget mere afhængig af den enkelte glarmester. 

Hyr en kvalitetsorienteret glarmester i Lyngby

Leder du efter en glarmester i Lyngby? Prøv lige at tjekke S.E. Glas ud. Dette er en familievirksomhed, der blev stiftet tilbage i 1990. Det var Svend Erik Christiansen, der stiftede virksomheden dengang. Den er i dag drevet af næste generation, nemlig sønnerne Lasse og Anders. 

Med næsten 30 års erfaring i branchen kan de hjælpe dig med lidt af hvert indenfor faget. Og kvaliteten? Ja, den er altid i top med deres veluddannede og erfarne folk. De leverer derfor kvalitetsglas til private og virksomheder i København og i mange andre nærliggende byer som Gladsaxe, Gentofte og Lyngby. 

Du kan læse meget mere om S.E. Glas på deres hjemmeside. Her kan du også se alle de services, som de tilbyder. De har også et galleri, hvor du kan se eksempler på tidligere arbejde med glas. Måske du kan få lidt inspiration.

Se mere om denne glarmester i Lyngby, og få et godt tilbud på netop din opgave. 

More articles