Ønsker du at skabe et unikt udtryk i dit hjem?

21 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Det er ikke altid nemt, hvis du ikke har en indretningsarkitekt gemt i dig – og bare rolig, du er ikke alene om denne følelse. Der er mange, der ønsker at skabe et unikt udtryk i sit hjem, men som ikke ved, hvordan denne opgave skal gribes an. Vi vil derfor komme med nogle idéer til, hvad du kan vælge at lægge vægt på.

Vi vil derfor starte med at fokusere på indretning og møbler, da det er en af de faktorer, der kan gøre en kæmpe forskel.  Vi vil efterfølgende fokusere på, hvor stor betydning dit gulv har. Det er sandsynligvis ikke noget, som du før har givet mange tanker, men et nyt og afslebet gulv kan ændre et helt rum. 

1. Indretning og møbler  

Det kan virke svært at forstå, hvordan den blå pude i samspil med det grønne maleri og den gule vase, kan passe helt perfekt sammen. Det kan skabe et helt særligt udtryk, hvis det ikke er noget, du har forstand på og hvis det ikke er noget, som du tidligere har interesseret dig for.

Du kan lege med idéerne og forsøge dig frem. Der er ikke noget rigtigt eller forkert og du kan indrette dine rum lige præcis, som du ønsker. Der er måske nogle rum, der kan klare mange farver, mens andre rum skal være mere afdæmpet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

2. Gulvet

Du har måske ikke givet dit gulv mange tanker, men det har så mange muligheder. Er du den heldige ejer af et trægulv, så skal du huske, at det engang imellem skal plejes og slibes. Hvis det ikke er noget, du har prøvet før, så frygt ej. Du kan finde et firma nær dig, som tilbyder gulvafslibning og derefter sammenligne priserne, for at få det bedste tilbud. Du kan f.eks. søge på gulvafslibning i Glostrup og undersøge hvilke muligheder du får. Hvis dit gulv er begyndt at se lidt træt ud, så frygt ej. Du behøver formentlig ikke et helt nyt. Du behøver blot en afslibning af det gamle.  

More articles