Nyd sommeren i haven med en overdækket terrasse

19 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal haven udstyret med en flot ny træterrasse, og skal det være en overdækket en af slagsen? Så læs med her.

Kontakt en dygtig tømrer for den bedste overdækket terrasse konstruktion

Når du skal have opført en overdækket terrasse skal du være opmærksom på at det ikke er helt enkelt. I mange tilfælde skal du faktisk søge om tilladelse før du kan påbegynde opførelse af din helt eller delvist overdækkede træterrasse. En sådan kan nemlig tælle som en selvstændig tilbygning til din bolig. Og sørger du ikke for at træffe de nødvendige foranstaltninger kan du i værste fald blive bedt om at rive din fine nye terrasse ned igen.

Dette er kun en af grundene til at det en god idé at få en professionel tømrer til at forestå konstruktion og opførelse af din terrasse. En faguddannet håndværker vil nemlig have styr på formaliteterne og sørge for at alting er clearet forud for opførelsen.

Der ud over vil en tømrer med erfaring med design af overdækkede terrasser kunne sikre at din nye terrasse lever op til alle sikkerheds og kvalitetsmæssige krav og standarder. Dette er vigtigt idet risikoen for at overdækningen styrter sammen således minimeres.

En dygtig tømrer, som har ekspertise inden for konstruktion, vil kunne bygge terrassen på en måde så overdækningen kan tåle selv de mest harske danske vejrlig. En terrasse overdækning skal kunne holde til både bagende sol og frostgrader, til regn, sne og slud, og til efterårets hårde kulinger. Og derfor bør du altid overlade arbejdet med opførelse af overdækket terrasse til en kompetent tømrer.

Hvor finder jeg en tømrer som kan bygge en overdækket terrasse?

Hvis du leder efter den bedste håndværker når det handler om opførelse af træterrasser kan du med fordel vælge tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Læs mere på kun-terrasser.dk

More articles