Maler i Gilleleje – Kvalitetshåndværk til kanon priser

14 June 2020 Athene Eriksen

editorial

Maler i Gilleleje – Vi garanterer kvalitet 

Vi ønsker at give alle vores kunder den bedste, mest professionelle oplevelse ved istandsættelse af jeres hjem. Derfor er alle vores ansatte habile malere, med mange års erfaring og viden på området. Vi vil levere resultater vi kan være stolte af at sætte vores navn på og sikre din tilfredsstillese med resultatet. Vi tilbyder blandt andet udførelse af traditionelle opgaver, som maling af loft og vægge. Ydermere tilbyder vi også mere omfattende opgaver, som fuldspartling og opsætning af filt. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, for at sikre at dine ønsker bliver opfyldt og at resultatet lever op til dine forventninger. Det er vores fornøjelse at kunne efterlade vores kunder med et smil og dette er vores mål, hver eneste dag. Vi skelner ikke imellem små eller store opgaver, du kan derfor altid forvente den samme kvalitet af udførelse og service. Derfor har vi udviklet en tilfredshedsgaranti, for at du som kunde kan føle dig helt tryg. 

 

Vi har ingen tøven med at give dig denne garanti, fordi vi ved at vi kan levere et arbejde, som holder standarden. Derfor giver vi dig 3 års garanti på det udførte arbejde og opkræver ingen betaling, før at du har godkendt resultatet. Vi lægger hjerte i at udføre opgaven professionelt og det er vores ønske, altid at leve op til og overskride dine forventninger. Hos os går service og håndværk hånd i hånd og din glæde, er vores mål. Hvad enten du skal have malet din stue, terasse eller dit sommerhus, står vi til rådighed, med et professionelt team klar til at hjælpe. 

Hvis du ønsker mere information omkring priser, tidsrammer eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores erfarne kollegaer vil derefter kunne skræddersy et tilbud til dig, så du med sikkerhed vil vide hvordan forløbet vil foregå og hvordan det passer for dig. 

Hvis du har brug for en Maler i Gilleje eller omegn og gerne vil have mere viden på emnet, kig da med her: https://malerkanonen.dk/maler-gilleleje/

More articles