Mad til mange – nemt og billigt med Chili Con Carne

14 March 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle holde teenage fødselsdag, house warming, eller i det hele taget en social sammenkomst, hvor det forventes, at du bespiser en større mængde meget sultne mennesker? I så fald bør du overveje, om du ikke skulle lave en simreret – noget, som kan tilberedes dagen i forvejen, eller flere dage op til den store begivenhed.

Chili Con Carne – nemt at tilberede, lækkert at spise

En sådan ret er Chili Con Carne. Med Chili Con Carne er du sikker på at ramme bredt – langt de fleste mennesker kan lide den velsmagende og mættende ret, som serveres med ris, kartoffelmos, eller slet og ret brød eller tacos. Er der vegetarer i blandt dine gæster, kan Chili Con Carne sagtens laves i en kødfri variant. Du behøver ikke at spekulere over, hvorvidt du skal tilbringe timer i køkkenet op til gæsternes ankomst for at tilberede din Chili Con Carne (eller den kødfri variant, Chili Sin Carne). Chili Con Carne kan nemlig med fordel tilberede flere dage i forvejen. Den lækre ret tager nemlig så langt fra skade af at få lov at hvile et døgns tid på komfuret under tætsluttende låg – eller i køleskabet, hvis det drejer sig om flere dage.

Når din Chili Con Carne er varmet godt igennem, så der ikke er risiko for at bakterier kan ødelægge retten, vil den faktisk bare have godt af at stå et døgns tid, så smagsstofferne kan trække godt ind i hinanden. Og så skal du blot tænde for komfuret igen, når det er tid til at servere din Chili Con Carne.

Det er billigt at lave Chili Con Carne

Den helt store fordel ved Chili Con Carne er, at du ikke behøver kigge dybt i pengepungen, når du skal købe ind. Samtlige ingredienser til Chili Con Carne ligger i den billige ende, således at du kan bespise et stort antal gæster for små penge. Læs mere om Chili Con Carne på dk-kogebogen.dk

More articles