Lækre bananpandekager er perfekte som morgenmad eller dessert

19 January 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Vil du forkæle dig selv med noget lækkert, er det oplagt for dig, at du serverer nogle lækre bananpandekager. De er hurtige at lave, og du har typisk allerede ingredienserne derhjemme i skabet. Dermed er det ikke noget, som du behøver at tænke så meget over. 

Du kan lave bananpandekager både til dessert og til morgenmad, hvis der er en dag, hvor du gerne vil have noget ekstra lækkert. De kan derfor bruges til en lang række forskellige måltider. Mange er for eksempel glade for at spise noget lækkert til morgenmad i weekenden og har ikke noget imod at bruge lidt ekstra tid på at tilberede det- der er bananpandekager helt perfekte. 

Der findes et utal af forskellige måder, hvorpå du kan tilberede bananpandekager. Først og fremmest skal du selvfølgelig bruge bananer. Derudover skal du som regel også bruge hvedemel, mælk og æg. Har du andre ingredienser som salt, sukker og bagepulver, er det kun en bonus, men som regel kan du klare dig uden. 

Har du brug for en god opskrift på pandekager, kan du nemt finde den på nettet. En af de sider, som vi vil anbefale, er dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for opskrifter, hvilket er med til at gøre det nemt for dig at finde den helt rette. Det bliver derfor utrolig fleksibelt for dig, når du bare kan slå en opskrift op på nettet. 

Har du børn, vil de helt sikkert også være vilde med pandekager, hvilket hurtigt kan gøre dem til en favorit i hele familien. Du kan gøre pandekagerne mere eller mindre sunde, alt efter hvad du kommer i dem, og hvad du kommer oven på dem. Vil du gøre dem mere dessertagtige, kan du for eksempel komme chokoladestykker i, mens du kan komme nødder eller frugt på, hvis du gerne vil gøre dem sundere. 

More articles