Lad en professionel badekarsmaler male dit gamle badekar

20 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af dit gamle, slidte badekar, som bare står og fylder i dit badeværelse? Så bør du læse med her hvis du overvejer at skifte det ud.

Hvorfor beholde det gamle badekar?

Måske er du ikke selv det store wellness dyr, og bruger derfor ikke dit badekar i forbindelse med hyggelige hjemmespa aftener. Derfor vil det måske give mening for dig at skifte badekarret ud med en praktisk bruseniche som både er mere økonomisk og pladsbesparende.

Du bør dog tænke dig godt om inden du kaster dig ud i operation udskiftning af badekar. Det at skrotte et badekar for så at mure en bruseniche op er en på én og samme tid omstændelig og dyr affære.

Først skal soklen omkring badekarret brydes ned, og det gamle badekar bortskaffes. Dette er i sig selv en tidskrævende og hård opgave – især hvis du ikke har adgang til en bil med anhænger, eller bor i etage ejendom.

Dernæst skal dit afløb efter al sandsynlighed flyttes. Til dette formål har du brug for hjælp fra en autoriseret VVS installatør. Til opmuring af bruseniche skal der en murer på banen.

Disse håndværkere og fagfolk hører ikke til de billigste. Og ved at fjerne dit badekar berøver du måske endda et vigtigt aktiv som kan være guld værd i forbindelse med et fremtidigt salg.

Lad Emaljespecialisten forestå reemaljering af dit gamle badekar

Hvis du i stedet vælger at lade dit badekar renovere vil det faktisk kunne føje ekstra værdi til din bolig. Emaljering af badekar er en procedure som både er nemmere og hurtigere end en udskiftning af samme. Og så er det langt billigere at lade en badekarsmaler renovere badekarret end det er at erstatte det med en bruseniche.

Find din lokale badekarsmaler hos Emaljespecialisten – klik ind og få et skarpt tilbud på https://www.emaljespecialisten.dk/male-gammelt-badekar/.

More articles