Lad din maler i Glostrup forskønne din bolig

26 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når din bolig står for en gennemgribende istandsættelse skal diverse håndværkere gerne være på plads fra starten. Og her bør du booke en dygtig og erfaren maler ind til at sætte kronen på værket når renoveringen er til ende.

Malerarbejde – hårdt, tidskrævende, og ikke spor billigt

Mange bolig ejere prøver at spare på regningen for renoveringen ved selv at udføre det afsluttende stykke malerarbejde. De fleste bliver dog overraskede over hvor hårdt det er, hvor lang tid det tager – og hvor få penge man i realiteten sparer.

Allerede det forberedende arbejde kan sagtens tage mange dage. Du skal først og fremmest ud og købe udstyr og materialer til maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Dette er ikke nogen gratis, eller blot billig, omgang. Du kan nemlig ikke blot nøjes med et par spande maling og en pensel.

Foruden den pigmenterede maling til væggene skal du have fat på primer, grunder, lofthvidt og særlig maling til træværket i boligen. Du skal indkøbe spartelmasse, sandpapir, malertape og afdækningmaterialer. Og så er der diverse udstyr så som pensler, ruller, bakker, spartler, spande og måske endda en trappestige.

Selve malerarbejdet inkluderer grundig forberedelse. Du skal dække gulve, møbler, træværk og stikkontakter af med pap, plask og malertape. Eventuelt væv eller tapet skal fjernes fra væggene – og det kan i sig selv godt tage flere dage. Så skal væggene klargøres med sandpapir, spartelmasse og primer. Og så kan du endelig komme i gang med at grunde.

Overlad malerarbejdet til de professionelle

Som det fremgår vil du skulle sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projekt indvendig maling af boligen. Det vil i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig at hyre en dygtig maler til at varetage denne opgave. Du kan finde din maler Glostrup hos din lokale afdeling af Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

More articles