Lån penge hurtigt

20 January 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Det er i dag muligt at låne penge uden at skulle ned i banken og spørge. Det kan være en omstændig og langsommelig affære at låne penge i banken. Ofte tager det 2-3 uger.

Derfor kan det være et godt alternativ at tjekke på nettet og finde en udbyder af et micro eller kviklån, hvis du har brug for penge her og nu. Ved at søge på lån penge udbetalt nu vil du finde en lang række udbydere, der kan hjælpe dig. 

Får 3 tilbud

Der er flere hjemmesider der tilbyder dig at sende dig 3 tilbud på mulige lån. Det er en god ide at få 3 tilbud og læse dem igennem. Husk de skal tilbyde det samme, for at du har mulighed for at sammenligne. Det det foregår over internettet og ved hjælp af NemID vil du ofte have de 3 tilbud inden for få minutter, hvorefter du kan finde det der passer dig bedst.

Hvad skal du kigge efter

En af de ting du skal kigge efter er lånevilkårene. Hvornår skal lånet være tilbagebetalt og er det realistisk, at det kan du godt. Du skal vide ikke tro. Samtidig skal du kigge på ÅOP. Den vil ofte være høj, men da den tager udgangspunkt i renten på et helt år og denne type lån ofte kun løber over et par måneder, er den ikke helt retvisende, men som sammenligningsgrundlag holder den. 

Det er også vigtigt at huske, at da der lånes uden sikkerhed vil renten typisk ligge lidt højere end i banken, der typisk vil bede om sikkerhed, før de låner dig penge.

Selvom det kan være fristende at låne mere end du egentlig har brug for, er det en god ide kun at låne til det du i første omgang havde i tankerne. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, ikke at kunne tilbagebetale det du skylder. 

More articles