Kontakt din lokale elektriker når strømmen i boligen svigter

15 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

De fleste bolig ejere har været ude for at en sikring er sprunget på grund af overbelastning, eller fordi den slet og ret har været slidt. Dette problem kan nemt løses ved at udskifte den pågældende sikring.

Du skal blot huske at slukke alle de apparater som er tilsluttet sikringens strøm gruppe på deres respektive kontakter før du skrifter sikringen. Ellers risikerer du at sikringen springer igen med det samme, på grund af spidsbelastningen.

Man kan også komme ud for et generelt strømsvigt som berører et helt område, for eksempel en bolig karre eller en villavej. Hvis strømmen således går i hele huset kan du starte med at kigge ud af vinduet for at konstatere om andre er ramt. I så tilfælde er der ikke så meget du selv kan gøre ud over at alarmere bolig foreningen eller kommunen.

Hvis det kun er dit hus som er mørklagt og uden strøm i kontakterne bør du tilkalde en autoriseret elektriker eller el installatør. Her kan der nemlig være tale om problemer med forsyningen til netop dit hus. Og disse må du under ingen omstændigheder selv prøve at fikse.

image

Denne type arbejde er nemlig strengt forbeholdt autoriserede fagfolk, hvilket gør sig gældende for alle de faste elektriske installationer i bygningen. Du skal derfor, i fald du oplever et lokalt strømsvigt, med det samme gribe knoglen og ringe til din lokale elektriker. Og her er det en fordel at vælge et elektriker firma med døgnservice som opererer i netop dit lokal område.

Find en dygtig elektriker nær din bolig i København

Leder du efter en autoriseret elektriker i København kan du finde hvad du søger hos Søkvist El-Anlæg A/S. Søkvist El-Anlæg A/S har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – elektriker arbejde i private boliger. Klik ind og læs mere på sokvist.dk

More articles