Køb brygudstyr fra Albryg til dit hjemmebryggeri

09 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Elsker du øl – og nyder du at prøve forskellige smagsvarianter af de gyldne dråber? Så skulle du overveje at optage ølbrygning som hobby, og bygge et lille bryggeri i dit køkken.

Hvorfor bygge et hjemmebryggeri?

Der er mange gode grunde til at brygge øl hjemme i privaten frem for at betale for det i supermarkedet. Især hvis man er en ægte øl entusiast og faktisk går op i øllens smag og karakter. Som amatør brygmester kan man nemlig helst selv få lov at regulere disse parametre og derfor designe sin helt egen øl. Dette er en særdeles bekræftende beskæftigelse – og en billig hobby, som faktisk oven i købet kan risikere at tjene sig selv ind i hjemmebrygget øl.

Hvad skal jeg bruge for at brygge øl derhjemme?

Den næste gode nyhed er at du ikke behøver at investere en mindre formue i et avanceret bryganlæg. Som nybegynder kan du med fordel investere et par tusind kroner i et begynder sæt fra Albryg, som du kan anvende sammen med en såkaldt beerkit.

Et begynder sæt indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen som amatør brygmester. Og en beer kit indeholder samtlige nødvendige ingredienser til ølbrygning samt de smags og roma stoffer som giver din IPA; Weissbier, Bock, Pilsner eller Stout dens særlige kant og karakter.

Hvis du gerne vil videre med din ølbrygning kan du siden hen anskaffe et af de semi professionelle bryganlæg som også bruges i forbindelse med pilot produktion hos de større bryghuse. Albryg fører et bredt sortiment af bryganlæg fra tyske Braumeister, belgiske Brew Monk, engelske Grainfather og danske Brewster Beacon. Samtlige bryganlæg du finder hos Albryg holder en høj kvalitet og er samtidig særdeles brugervenlig og nemme at gøre rene.

Find alt udstyr til ølbrygning i den online shop på https://www.albryg.dk/baronbrew 

More articles