Hvorfor købe en regnmåler?

29 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske kan det virke overflødigt med en regnmåler i haven, når nu vi har adgang til nøjagtig information omkring nedbørsmængde via DMI og diverse apps. Men de gammeldags analoge regnmålere har alligevel deres eksistens berettigelse. De er nemlig særdeles populære som havepynt – og så udgør de fine gave idéer.

En regnmåler er den perfekte indflyttergave

Hvis du kender nogen som netop har købt hus og står for at skulle holde house warming vil du sikkert gerne begave dem med en lille erkendtlighed til deres nye hjem.

Det kan dog være lidt af en udfordring at finde noget som matcher den nybagte husejers smag og præferencer samt det decor som skal pryde boligen. Derfor er det en oplagt idé at vælge noget til haven.

Som oftest vil man ønske at gemme have arbejdet til efter man har indrettet den indvendige del af huset. Og så er det rart at have såvel redskaber som oppyntning til bedene klar. Her er en regnmåler en morsom og hyggelig idé.

En sød regnmåler kan være med til at skabe den helt rigtige vintage stemning i haven og sprede en hjemlig atmosfære ved siden af fuglebadet. Du kan for eksempel vælge en fin regnmåler med et tema. Er det for eksempel en af dine cykel glade venner som skal begaves kan du vælge en regnmåler dekoreret med en sjov cykel.

Er der børn i husstanden vil en glad frø eller en sød lille fugl med paraply helt sikkert vække lykke. Og er den nybagte hus og have ejer landmand kan du vælge en regnmåler pyntet med en rød eller blå traktor.

Hvor kan jeg finde den rette regnmåler?

Hos Gladegaver.dk finder du i den online shop et stort udvalg af gave idéer til hus og have. Du kan se det store udvalg af smukke og søde regnmålere på Gladegaver.dk.

More articles