Hvor tit skal du have besøg af en gulvsliber fra Harlev?

12 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når vi nu tager fat i det konkrete eksempel, at man har brug for besøg af en gulvsliber fra Harlev, fordi man selv bor i det område eller af andre årsager skal bruge en gulvsliber i det område til at tage sig af trægulvets tilstand, så er der flere ting, der skal overvejes, for at kunne svare på besøgsfrekvensen.

For man kan sige, at det altid afhænger af gulvets tilstand, og selvom man måske ikke kan se (særligt meget) slitage på gulvet, så kan det nogle gange svare sig at få lavet en grundig gulvslibning, end at man venter til, at det begynder at blive en omfangsrig gulvslibning, der skal bruges dertil.

Men det afhænger også af, hvor tit man skal bruge gulvet, for det er klart, at hvis det er stue- eller køkkengulvet, som man bruger ofte, så bliver det både tit slidt, men man skal også selv kunne holde ud at bruge det og fx kunne tåle, at små børn kravler rundt på det, uden de får splinter i fingrene.

Er der derimod tale om et pulterkammer eller et skunkrum, man ikke benytter så tit, så bliver det måske spildte penge at kaste efter sådan en omgang gulvslibning, specielt hvis man gør det med jævne mellemrum, fordi man næsten aldrig bruger det gulv aktivt.

Dog er der netop det med at få ordnet gulvet jævnligt, som godt kan svare sig, fordi man på den måde sikrer, at gulvet altid har en god tilstand på sig.

Man kan for eksempel aftale en gang i kvartalet at den her gulvsliber fra Harlev dukker op.

Nogle gange risikerer man dog, at gulvet bliver mere slidt, end man er vant til, hvorfor man måske skal have besøg af denne gulvsliber mellem de aftalte perioder, fordi der måske er sket skader på gulvet eller andet.

More articles