Hvad koster en træterrasse?

08 August 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Svaret på hvad en træterrasse koster er selvfølgelig ikke så nemt at svare på. Det kommer an på størrelse, valg af træ og om du selv vil bygge den eller få en tømrer til at bygge den. 

Hvis du selv har hænderne godt skruet på og har tid kan du selvfølgelig godt selv bygge din træterrasse. Men hvis du ikke har tid eller lyst til at bygge den, kan du med fordel få et træterrasse tilbud fra flere tømrer. Ved at få flere tilbud sikrer du dig, at du ikke har ringet til den dyreste tømrer i området. Husk at være opmærksom på hvilken træ der bruges. Der er stor forskel på pris og kvalitet alt efter hvilken træ der er incl. i tilbuddet.

Få råd og vejledning inden start

Inden projektet går i gang er det en god ide at snakke med din tømrer. Du kan få råd om hvor det vil være bedst at anlægge terrassen, du kan få ideer til hvordan den skal bygges. Måske ville det være en god ide at få en overdækket terrasse, så du også kan være udenfor selvom vejret er helt ideelt.

Det er også vigtigt at din terrasse har den rigtige størrelse. Ellers kan du ende med at få en terrasse med et hus, frem for et hus med en træterrasse.

Valg af træ

Du kan også få råd og vejledning til hvilken type træ din terrasse skal bygges af. Prisen på den færdige terrasse vil ofte afhænge af hvilken type du vælger. Det vil samtidig også have betydning for, hvor længe din terrasse holder før du skal have udskiftet træet.

Derfor kan det godt være billigere på langt sigt at vælge en bedre kvalitet træ end det billige. Samtidig skal du også være opmærksom på, at det er nemmere at vedligeholde en træterrasse lavet på kvalitetstræ.

More articles