Hvad er hurtigst transport til Litauen?

10 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes flere måder nu om dage, hvorpå man kan foretage transport til Litauen, hvor det måske nok før i tiden skortede på muligheder; og dem, der fandtes, var umanerligt længe om at sende tingene frem og for den sags skyld også tilbage.

Dette gjaldt både, hvis der var tale om et helt almindeligt brev, eller man skulle have sendt noget større gods til det, man nu kender som Litauen.

Og vi tænker sådan set længere tilbage end den periode, hvor Litauen havde en del med Sovjetunionen at gøre, hvorfor det kunne blive virkelig svært at sende for især en dansker nogle ting til dette land.

Vi tænker helt længere tilbage i tiden, måske endda før elektronik havde fundet indpas, hvor man skulle sende ting med hest eller hestevogn.

Så kunne der gå længe, før man fik et svar, og nogle gange måtte man bare håbe, at tingene kom korrekt frem.

Nu om dage kan man spore de fleste forsendelser, fra man sender dem, og indtil de når – forhåbentligt – helskindet frem.

Noget af det hurtigste ville nok være, hvis du sendte noget med privat rutefly til Litauen med det samme. Så ville det måske næsten kunne være fremme samme dag, som du sender det.

Men så skal det også være virkelig vigtigt, for sådan en form for fragt vil nok koste en del penge.

De fleste vælger at sende deres ting med bud eller bare almindelig post, fordi det ikke koster så meget, og så tager man ventetiden med i bagagen.

Men der findes også flere andre metoder, som kan være alt fra at sende det med tog, lastbil eller containerskib.

Nogle gange skal man måske endda skifte mellem disse forsendelsestyper, når man skal have fragtet noget til Litauen, og det kommer nok især an på, om ens forsendelse fylder meget eller lidt.

More articles