Gulvafslibning i København – få hjælp til at vælge den rette gulvservicevirksomhed

30 November 2020 Camilla Skøtt

editorial

Det er altid svært at vælge håndværker, hvis man ikke har erfaringer med et specifikt firma, men bor du i København, er det endnu sværere – her bugner det jo med muligheder. Så hvad gør du?

Har du en lejlighed eller et hus i København – eller skal du snart overtage en bolig i hovedstaden – hvor gulvet trænger til en kærlig hånd, så har du brug for en virksomhed, der foretager gulvafhøvling og gulvafslibning. Men hvordan finder du lige sådan én, hvis du ikke ønsker at tage den første den bedste, du møder på Google?

Det er et enkelt, hvis du spørger os: Du gør dit forarbejde!

Tre tips til gulvafslibning i København

Når du skal afsøge markedet i jagten på at finde den rette håndværker, er der tre ting, du med fordel kan gøre: 1) Forhøre dig i dit netværk, 2) indhente flere tilbud og 3) være kritisk overfor det, du modtager.

Hvis vi starter med dit netværk, handler det naturligvis om, at der ikke er nogen anbefaling, der er så god som den, der gives mellem mennesker, der har reelle erfaring. Spørg derfor dine kollegaer, dine venner og din familie – måske kender de en virksomhed eller to, du skal hente tilbud hos.

Dernæst kommer du til det, det hele handler om; indhentning af tilbud. Du bør altid få tre forskellige tilbud fra tre forskellige virksomheder, så du har noget at sammenligne med. Både i forhold til prisen, men også når det kommer til leveringstid, materialer og lignende.

Sidst men ikke mindst skal du tage en beslutning, og her er det helt okay, hvis du er lidt kritisk. Det er ikke nødvendigvis det billigste tilbud, der er det bedste, men det kan sagtens være det – spørg dig selv, hvad du lægger vægt på, og se, om du kan få det hos den respektive virksomhed.

More articles