Find stand up paddle udstyr online

24 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Elsker du vandet – men er du hverken til sejlsport, kajak eller robåd? Synes du det er sjovt at prøve nye motions former, og er du vild med discipliner som udfordrer din motorik samt din sans for balance og koordination? Så er det meget sandsynligt at stand up paddle – SUP – er noget for dig.

Hvad er stand up paddle?

Stand up paddle er en morsom og hyggelig motions form, hvor du kan bevæge dig på vandet i det tempo, som passer dig. Konceptet består i al sin enkelthed i at du stående på det, der bedst kan sammenlignes med et lille surf board, ved hjælp af en lang pagaj styrer og driver brættet frem gennem vandet.

Det er klart, at man i begyndelsen nok vil falde i vandet en del gange, da der er mange faktorer, som påvirker balancen – for eksempel bølgegangen og vinden. Derfor er det en fordel at kunne svømme, førend du forsøger dig med stand up paddle. Med tiden vil du dog lære at stå oprejst på dit paddle board, og tilmed dyrke gymnastiske øvelser herpå – for eksempel yoga eller pilates.

Du kan også bare bruge stand up paddle som en måde hvorpå du kan opleve naturen på nærmeste hold. Prøv for eksempel at erstatte kanoen med et paddle board, når du drager på oplevelse på de danske åer. Du kan dog også sagtens dyrke stand up paddle i mere åbent vand, for eksempel langs kysten i pålandsvind. Og så er det nemmere at lære stand up paddle end det er at lære at wind surfe – med et kursus af et par timers varighed er du allerede godt hjulpet.

Hvor kan jeg finde stand up paddle udstyr?

Hos Bådbiksen kan du i den online shop finde et stort udvalg af billigt stand up paddle udstyr – læs mere på baadbiksen.dk

More articles