Find din lokale kloakmester i Hjørring

24 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Bor du i eget hus? Så har du faktisk selv ansvaret for at vedligeholde de dele af kloaksystemet, som hører til din matrikel. Skulle du lægge mærke til en underlig og ubehagelig lugt fra afløbet på dit badeværelse, og skyldes det ikke tilstopning af selve afløbet, kan det meget vel stamme fra en skade på kloak rørene. Og så skal du hurtigst muligt få en autoriseret kloakmester på banen.

Hvad kan en autoriseret kloakmester hjælpe med?

En autoriseret kloakmester er din nærmeste allierede i forbindelse med udbedring af skader på kloakken. Det er meget vigtigt at dine kloak systemer er velfungerende og at alle rør er intakte. Ellers kan du risikere at der opstår brud på rørene hvilket kan føre til meget ubehagelige tilstande.

Det er aldrig særlig sjovt at se sin have forvandlet til en sump fordi spildevandet er trængt ud gennem en defekt kloak ledning. Og lugten er heller ikke til at tage fejl af.

Lad din kloakmester hjælpe dig af med rotteplagen

Rotter kan udrette store og alvorlige skader på kloakker. Et par rotter bliver samtidig hurtigt til flere – og hvis først rotterne går i kloakkerne kan hele kvarteret hurtigt komme til at lide under denne invasion. En dygtig autoriseret kloakmester vil kunne hjælpe med at afværge denne katastrofe.

Først vil kloakmesteren sørge for at gennemføre en tv inspektion af rørene for at fastslå årsagen til problemerne. Skulle der vise sig tegn på rotter vil kloakmesteren ved hjælp af det der kaldes for en rottespærre sikre at rotterne holder sig væk. På den måde kan du undgå fremtidige rotteplager og dermed øge chancerne for at bevare dit kloak anlæg intakt.

Hvor kan jeg få hjælp til kloakservice i Hjørring?

Er du bosiddende i Hjørring eller på de kanter kan du med fordel kontakte Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S – læs mere på vennelyst.dk.

More articles