Find den rigtige ring

14 May 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Med så meget andet findes der meninger og holdninger omkring ringe. Nogle har mange ringe på fingrene andre kun deres vielsesring eller en enkel sølvring. Nogle kan ikke få dem store og voldsomme nok og andre er mere til en hel enkel ring.

Om man er til det ene eller andet er en smagssag. Det spændende er, at uanset om man er til det ene eller det andet, er det muligt at finde netop den ring der passer til dig eller den anledning den købes til.

Der købes ofte ringe til forlovelser, vielser eller til en man elsker eller holder af bare fordi man vil vise sin kærlighed. Den kan være hel enkel, men kan også indeholde op til mange ædelstene.

En diamant ring

Mange kvinder er glade for diamantringe. Det skyldes blandt andet at det er en ring der er til at betale, man kan også købe en hvor det er muligt på et senere tidspunkt at udskifte den til en større, hvis man har lyst og har råd til det.

Men det der blandt andet gør en diamantring så populær er at den kan bruges til en hver anledning. Den passer perfekt til dagligdagen. Det er helt ok at have en diamantring på, når man går på arbejde, men den passer også til fest. 

Hvordan vurderes en diamant

En diamant vurderes efter de 4 C’er. Carat, color, clarity og cut. På dansk vægt, farve, klarhed og slibning. Det er et mix af de 4 der bestemmer hvad den enkelte diamant kan sælges for. For at få den bedste vurdering skal diamanten ikke være i en indfatning.

Der findes diamanter i mange forskellige farver. De mest almindelige ligger i farveskalaen hvid til gul med hvis som den bedste, men da en hel ren gul diamant er meget sjældent er den værdimæssig i den absolut høje ende. 

More articles