Find den mest fordelagtige pris på maling af badekar

20 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit badekar er slidt efter mange års daglig anvendelse vil det sandsynligvis fremstå grimt og uindbydende. Emaljen vil være en ren mosaik af skrammer, ridser og gullige misfarvninger fra kalk og okker i vandet.

Dette er ikke alene uhumsk at kigge på – det er også temmelig uhygiejnisk. Og derfor bør du ikke bruge dit badekar til lune karbade førend det er blevet malet indvendig.

Hvordan foregår maling af badekar?

Maling af badekar, eller reemaljering som processen også kaldes, foregår på næsten samme måde som en autolakering. Først slibes badekarrets inderside således at overfladen fremstår glat og uden ujævnheder.

Dernæst påføres de enkelte emalje komponenter lag for lag. Dette sker ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal som regel fire lag til førend badekar er færdigemaljeret.

Denne proces tager omtrent fire timer hvorpå emaljen skal have lov at hærde. Og efter cirka et døgn har du et badekar som er klar til atter at blive taget i brug.

Kan jeg selv male mit badekar?

Du bør ikke selv give dig i kast med maling af badekar. Selv om processen måske umiddelbar virker enkel kræver den såvel det rette håndelag som professionelle remedier – og en hel del tålmodighed.

Det er derfor en god idé at overlade dette arbejde til en dygtig badekarsmaler. En badekarsmaler med erfaring og ekspertise vil kunne få dit badekar til at stå som nyt. Og så slipper du selv for at udføre det tidskrævende og slidsomme arbejde.

Hvem kan male mit badekar i København?

Hvis du er bosat i København eller omegn kan du altid få et skarpt tilbud på renovering af badekar hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har igennem mange år malet utallige badekar og er ekspert i reparation af emalje.

Du kan læse mere, og se den aktuelle maling af badekar pris, på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

More articles