Find brugte biler i Danmark til salg på landets mest anvendte bilportal

20 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når familiens bilpark skal suppleres – eventuelt som følge af en mere skelsættende familie forøgelse – behøver det ikke være forbundet med store udgifter. I hvert fald ikke hvis du vælger at købe den nye bil brugt. På det danske brugtvogns marked kan du finde en sand mangfoldighed af flotte, rummelige biler i ganske fin stand. Og det til en brøkdel af nyprisen.

Køb familiens næste bil brugt – det betaler sig

Der er nemlig det ved nye biler at de oven i deres reelle pris af den danske stat er pålagt tårnhøje afgifter. Dette betyder at du realistisk set ikke vil kunne finansiere køb af ny bil uden at skulle gældsætte dig. Og når du nu er så heldig at have lagt dig en familie til har du nok bedre ting at bruge penge på end månedlige afdrag på et dyrt bil lån.

Du kan til gengæld drage fordel af det værditab som de fleste nyere biler gennemlever i løbet af de første re til fem år efter købet. De høje afgifter er til dels skyld i dette værditab som påbegyndes i det øjeblik du triller bilen ud fra forhandleren og først begynder at flade ud efter cirka tre år.

Det betyder nemlig at en bil kan erhverves til en pris der ligger langt under dens nypris når blot den er ganske få år gammel. Og et par år på bagsmækken behøver ikke at være ensbetydende med at bilen er i dårlig stand. Der kan sagtens være mange kilometer tilbage i tælleren på en god brugt bil i høj kvalitet. Sørger du for at vælge en bil fra et solidt bilmærke, og køber du bilen hos en autoriseret brugtvogns forhandler kan du være sikker på en bil som familien kan have glæde af i mange år.

Find din bruge bil på Biltorvet.

More articles