Fem gode grunde til at få tandimplantater

04 February 2021 Lykke Holzmann Søby

editorial

Den næstbedste du kan have i munden i stedet for ægte tænder, er tandimplantater designet til at se ud, føle og fungere som dine naturlige tænder, så du kan være sikker på at dit smil ser blændende ud. Og tandimplantater kan faktisk give bedre langsigtet værdi end konventionelle tænderudskiftningsmuligheder.

Der er mindst fem gode grunde til, at tandimplantater er så populære.

Naturligt look og behagelig pasform

Tandimplantater er designet til at se ud, føle og fungere som dine naturlige tænder. Derudover giver implantater patienterne god grund til at smile, spise og engagere sig i sociale aktiviteter uden at bekymre sig om, hvordan de ser ud, eller om deres proteser falder ud.

Holder længe og er robuste

Ved korrekt pleje og vedligeholdelse holder implantater så længe konventionelle restaureringer på tænderne med forudsigelige resultater.

Høj succesrate

Velplejede tandimplantater har generelt ‘overlevelsesrater’, der er sammenlignelige eller bedre end andre muligheder for udskiftning af tænder. Og i takt med at implantatteknologi og -teknikker forbedres, er det også naturligt at deres succesrate også gør det. Mennesker med et godt helbred har den bedste chance for vellykkede implantater.

Forbedret evne til at spise og tygge

Tandimplantater er forankret i din kæbe ligesom naturlige tænder. Over tid vil de hjælpe med at bevare kæbebenet og reducere knogleresorption væsentligt. Udskiftning af manglende tænder med implantater giver dig mulighed for at tygge din mad bedre og tale tydeligere.

Forbedrede ansigts- og knoglefunktioner

Tandimplantater bevarer naturligt tandvæv ved at undgå behovet for at skære ned tilstødende tænder som konventionel brobygning. De bevarer også knogler og reducerer knogleresorption og -forringelse betydeligt, hvilket resulterer i tab af kæbeknoglens højde. Tandimplantater hjælper også med at gendanne din kæbestruktur, fordi de reducerer belastningen på de resterende tænder og bevarer naturligt tandvæv og reducerer knogleresorption og forringelse, der resulterer i tab af kæbeknoglens højde.

Få et eller flere Tandimplantat i århus og oplev alle disse fordele, samt en fremragende langvarig værdi og kan være en fantastisk investering i langvarig sundhed.

More articles