Få tilbud på maling af din bolig fra et professionelt malerfirma

26 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker vælger selv at forestå den omfattende og slidsomme opgave, det er selv at male huset eller lejligheden. For de, som aldrig selv har prøvet at male vægge og lofter, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at arbejdet ikke blot indebærer at smøre lidt farve på overfladerne. Ofte skal disse overflader behandles, før malingen kan påføres.

Sidder der gammelt tapet eller væv, skal dette fjernes. Er pudset i dårlig stand, skal diverse huller lappes, før der kan males oven på – og er der tale om store ujævnheder, kan det være nødvendigt med en fuldspartling, førend væggene kommer til at tage sig glatte og ensartede ud, hvilket er en forudsætning for, at malerarbejdet kan udføres ordentligt.

I andre tilfælde er det tilstrækkeligt at sætte et lag filt eller glasvæv op. Maler du direkte på pudset, skal dette først behandles med mikrodispers (også kaldet grunder, primer, eller blåt vand), således at malingen binder ordentligt til overfladen. Og endelig er det slet ikke sikkert, at det er nok med eet lag maling – og så skal du vente på, at det første lag tørrer, førend du kan påføre det næste.

Hvorfor skal jeg vælge et professionelt malerfirma til at male min bolig?

Derfor er det en rigtig god idé at overlade denne opgave til de professionelle. Hvis du vælger et malerfirma til at varetage malingen af din bolig, slipper du desuden for at skulle anskaffe dig maler udstyr så som ruller, pensler, bakker og lignende. Du skal ikke ud og jagte tilbud på maling, og du behøver ikke selv at indkøbe materialer til afdækning. Et professionelt malerfirma medbringer alt, og efterlader intet, med mindre du selv ønsker at beholde eventuelle rester af maling.

Hos Malerkanonen kan du få et godt tilbud på billig maling af hus eller lejlighed. Du kan læse mere på Malerkanonen.dk

More articles