Få større kompetencer med Excel kurser

19 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

I langt de fleste moderne virksomheder, som benytter sig af Microsoft Office applikations platformen, anvendes Microsoft Excel til mange forskellige formål. Microsoft Excel er en applikation med et meget bredt og varieret anvendelses område. Majoriteten af Microsoft Excel brugere udnytter slet ikke programmet til dets fulde kapacitet – eller optimerer deres anvendelse af programmet i forhold til deres arbejds opgaver og behov.

Mange mennesker bliver overraskede, når de får øjnene op for de mange muligheder, som ligger i det yderst mangfoldige program. Microsoft Excels funktioner spænder over de helt grundlæggende regnearks features (addition, subtraktion, multiplikation, division) og til utroligt avancerede og kode baserede funktioner, som anvendes ved kompleks data manipulation.

Microsoft Excel kan tilpasses individuelle og unikke arbejdsgange og procedurer, og dermed gøre disse både hurtigere og mere effektive. Hvis du som arbejdsgiver ønsker, at dine medarbejderes daglige arbejdsrutiner optimeres – til glæde for såvel virksomheden som medarbejderen – sørger du for, at han eller hun får den nødvendige bistand i forhold til udnyttelsen af sine arbejds redskaber.

Gør hverdagen lettere for dine medarbejdere med kurser i Excel

Der er mange gode grunde til at sende sine medarbejdere på kursus. Nærmest uanset hvilket kursus, du vælger til dine ansatte, sender du et signal om, at du kerer dig om deres personlige og faglige udvikling, og gerne ser dem udvikle større kompetencer. Med et kursus i Excel til de medarbejdere, som arbejder med denne applikation på daglige basis, kan du tilmed sikre, at de udnytter de mange funktioner på optimal vis i forhold til deres opgaver. Hos den danske udbyder af IT relaterede kurser 4D kan du bestille kurser i Excel til medarbejdere på alle niveauer – lige fra begyndere til de særligt avancerede brugere. Du kan tilmed anmode om særligt tilrettelagte kurser, som tager udgangspunkt i din virksomheds anvendelse af Excel.

Læs mere om Excel kurser på 4d.dk

More articles