Få smukke gulve igen med en effektiv gulvafslibning

24 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Gamle og slidte trægulve er sjældent nogen pryd for en bolig. Men vidste du, at et massivt og intakt trægulv faktisk kan gå hen og blive et temmelig stort aktiv for dit hus eller for din lejlighed – også selv om det er lidt slidt i overfladen?

Hvorfor beholde det gamle trægulv?

Måske har du overvejet at skille dig af med det grimme trægulv, som med sine mange pletter, skrammer og ridser fremstår som en uensartet mosaik af snavs. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang før du lader gulvet brække op, eller overhælde med beton eller cement. Dit trægulv er nemlig ikke nødvendigvis beskadiget blot fordi det er lidt mat og flosset i overfladen. Inden under de mange skæmmende skjolder og slidspor befinder der sig nemlig et helt frisk lag af træværk – og det eneste du skal gøre for at få det frem er at få en dygtig gulvmand til at foretage en grundig gulvafslibning.

Der er flere gode grunde til at vælge afslibning af gulve frem for udskiftning af samme. Træværk er nu engang det mest optimale materiale til gulvbelægning, idet det er kønt at se på og rart at betræde. Her kan beton og cement ikke rigtig være med. Selv om de moderigtige gulvbelægnings typer skaber et smart og urbant look, vil det aldrig føles hyggeligt eller hjemligt som et trægulv. Og derfor er huse og lejligheder med originale trægulve særdeles eftertragtede på boligmarkedet.

Et nyt trægulv koster til gengæld spidsen af en jetjager, både når det handler om materialer og når det kommer til arbejdsløn. Her kan du for en brøkdel af denne pris få en professionel gulvafslibning med en tilhørende efterbehandling, som giver samme flotte resultat. Du kan altid kontakte dit lokale gulvfirma gennem Gulvkanonen og få et tilbud på afslibning af gulve – læs mere på Gulvkanonen.dk

More articles